Mám webOS 2.1 !

Vcera som si nainstaloval webOS 2.1. Kedze mam Pre Plus z Nemecka, instalacia bola bez problemov. Trvala asi 15-20 minut a dalsich asi 15 minut zabralo obnovenie dat a aplikacii z Palm profilu. Aplikacie sa obnovili vsetky, ale data v nich nie, tie budem musiet vydolovat zo zalohy. Zachovane zostali aj vsetky uzivatelske data na USB oddieli (fotky, hudba, videa,…). Momentalne som vsak bez akychkolvek homebrew aplikacii a patchov, vratane lokalizacie (tento zapis pisem na telefone, preto je bez diakritiky). Pokusim sa ju pripravit co najskor. 

Tento obsah bol zaradený v Postrehy poznatky príhody. Zálohujte si trvalý odkaz.

6 reakcií na Mám webOS 2.1 !

  1. hoborg povedal:

    a funguje ti flash?

  2. mojpalm povedal:

    Nie, flash tam nefunguje. Videl som na webe navod ako ho tam pridat, ale neskusal som. Pravdupovediac, flash mi vobec nechyba.

  3. Erik povedal:

    ako to napreduje s update-om?

  4. mojpalm povedal:

    pravudpovediac velmi pomaly :(. v poslednom case takmer vobec nestiham. ale uz som sa konecne trochu pohol. tak snad to uz naozaj coskoro bude. ale radsej nejdem davat ziadny presnejsi casovy odhad…

  5. peter povedal:

    Mam taku laicku otazku. Som stary fanusik palmackych PDA. Mam tungsten E aj T5. S telefonmi skusenost nemam. Slo by mi nieco take u nas?
    http://www.ebay.com/itm/Verizon-Palm-Pre-/280751954300?pt=Cell_Phones&hash=item415e1ed97c
    dik za info
    P.

  6. mojpalm povedal:

    Nie, tento u nas fungovat nebude. Verizon ani Sprint nemaju GSM siet, ich mobily funguju na systeme CDMA (ten popis na ebay-i je zavadzajuci). Ak chcete webOS telefon, hladajte na http://www.ebay.de – tam najdete palm pre 2 aj pre 3 za celkom slusnu cenu (cca od 200 EUR) a pri tych nemeckych mate istotu ze budu fungovat u nas. A kedze kupujete v ramci EU, nebudete musiet za neho platit clo ani DPH.
    P.S.: Pre3 je podla HP oznaceny ako „world phone“, t.j. podporuje oba standardy (GSM aj CDMA), takze ten by vam fungoval aj keby ste ho kupili v USA. Lenze tam sa nikdy oficialne nepredaval, takze opat je lepsie ho hladat v europe 🙂

Nie je možné pridávať komentáre.